KULTNI KOMIČAR

Dirljive poruke obitelji iznenada preminulog glumca

10.06.2014 u 18:07

Bionic
Reading

Obitelj preminulog britanskog komičara i glumca Rika Mayalla odala mu je počast nazvavši ga divnom, velikodušnom osobom britkoga jezika

Obitelj jučer preminulog britanskog komičara i glumca Rika Mayalla odala je vrlo emocionalnu počast slavnom glumcu nazivajući ga divnom, velikodušnom osobom britkoga jezika, sklonom psovkama te ocem koji nikada neće biti prežaljen, prenosi Telegraph.

Bonnie Mayall, glumčeva najmlađa kći, nazvala ga je idolom te na internetu objavila omiljenu očevu fotografiju. Njezina sestra Rosie i majka Barbara također su na internetu objavile obiteljske fotografije u čast jučer preminulom 56-godišnjem glumcu.

Najmlađa kći, 19-godišnja Bonnie rekla je kako je njezin otac bio voljen ne samo od strane svoje obitelji već i od strane mnogih drugih. 'Nikada ga nećemo zaboraviti, a neće ga zaboraviti niti svijet', napisala na Facebooku. 'R.I.P. čovjeku, mitu, legendi – mom divnom, velikodušnom, glasnom i histeričnom ocu. Moj idol sada i zauvijek. Volimo te, tata', dodala je na svom profilu na društvenoj mreži.

Mayall, zvijezda serija 'Državnik novog kova' i 'Šljam', iznenada je preminuo u ponedjeljak u svom domu u Londonu. Njegova supruga, Barbara Robbin, koja je pronašla njegovo beživotno tijelo, rekla je kako ne zna od čega je preminuo njezin suprug. 'Još uvijek ne znamo što se dogodilo. Imao je snažno srce, pa mislim da nije bio srčani udar. No pravi razlog ne znamo sve dok ne završi obdukcija mrtvozornika. Možda je imao napadaj, možda je imao srčani udar, jednostavno ne znamo', rekla je Barbara.


Mayall i njegova supruga Barbara Robin, vizažistica, vjenčali su se 1985. godine i imaju troje djece; Rosie, Sidney i Bonnie. Nakon tužne vijesti glumčeva obitelj odala mu je javnu emotivnu počast, a Mayalla prijatelji i kolege nazivaju brižnim i nježnim ocem.

Mayallov kolega Peter Richardson među posljednjima je razgovarao sa slavnim glumcem, a govoreći za britanski Radio 4 rekao je: 'Veselo je razgovarao kada smo se zadnji put čuli. Sve se dogodilo jako brzo. Oduvijek je želio biti buntovnik, no zapravo je bio pravi obiteljski čovjek, bio je stvarno topla osoba, a ne tašta i sebična kako se volio prikazivati.'