NAŠA TENISAČICA

Donna Vekić: Od zaigrane tinejdžerice do fatalne zavodnice

29.04.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Još donedavno sramežljivo je pričala novinarima kako joj je najzgodniji sportaš Iker Casillas te da je izvan teniskog terena zanimaju samo dobar šoping u londonskom Bond Streetu i večera s prijateljima, no danas bi Donna Vekić zasigurno imala puno drugačije odgovore

Donedavno su tenis, putovanja diljem svijeta i polaganje ispita u privatnoj gimnaziji bili sve u životu 18-godišnje Donne Vekić, no sudeći po tvrdnjama švicarskih medija, uspješnoj hrvatskoj tenisačici dogodila se ljubav i to ne s bilo kim i ne bilo kako. Najbolji švicarski tenisač i sedmi igrač svijeta, 30-godišnji Stan Wawrinka navodno je zbog Osječanke okončao svoj šestogodišnji brak, a Donna se iz sramežljive tinejdžerice u očima javnosti preobrazila u fatalnu zavodnicu.

Već kao šestogodišnjakinja uzela je reket u ruke i od tada je posvećena samo tenisu. S nepunih 15 godina osvojila je juniorsko prvenstvo Hrvatske i tada počinje njezin sportski uzlet do titule najperspektivnije svjetske tenisačice. Danas živi u Londonu i Monte Carlu, a svoj rodni Osijek posjećuje na dva-tri dana svakih nekoliko mjeseci. Za svoj posljednji nastup u Marakešu, u kojem je jučer izgubila u prvom kolu turnira, pripremala se upravo u rodnom gradu. Tada je i dala kratki intervju osječkim medijima, u kojem nije bilo riječi o ljubavi, a to pitanje vješto je izbjegavala u bilo kojem obraćanju javnosti.

Nadalje, kad je o ljubavi riječ, sramežljivo je govorila o svojim simpatijama prema slavnom španjolskom nogometašu Ikeru Casillasu dok je kao najzgodnijeg tenisača izdvojila Amerikanca Johna Isnera. Na pitanje bi li joj ljubav mogla biti važnija od tenisa, još prije tri godine hrvatskim medijima je poručila: 'Tenis je uvijek bio najvažniji, ali sve je moguće.' Vrlo aktivna na Facebooku i Twitteru, Donna je donedavno objavljivala fotografije samo u sportskom outfitu, no proteklih mjeseci na javnim događanjima pokazala je da više ne ignorira visoku modu. Kad je o popularnosti riječ te svakojakim natpisima u medijima, pa i negativnim komentarima na društvenim mrežama, zaključila je kako je 'takve stvari ne dodiruju jer je sve to dio života'.

Florida sun........Hello to the Spring weather!Veselim se dolasku proljeca! A Vi? Ja ga cekam na suncu Floride!

Posted by Donna Vekic on Friday, March 20, 2015


Enjoying sunday afternoon at the Monte Carlo Beach Club! Paris, I'm coming soon!!!Nedjelja popodne odmaram u Monte Carlo Beach Clubu ! Paris ... dolazim brzo !!!

Posted by Donna Vekic on Sunday, May 18, 2014