TOČKA NA I

Ecija Ivušić konačno se odvažila reći istinu

10.08.2016 u 22:10

Bionic
Reading

Nakon nekoliko ljubavnih razočaranja lijepa voditeljica odlučila je reći riječ-dvije o ljubavima koje su iza nje i onima koje će tek doći. Iz svega što je bilo nešto je, priznaje, naučila

More liječi sve rane, a za neke i one ljubavne. Ecija Ivušić slobodne dane provodi na svojoj Korčuli, a ponekad nema boljeg mjesta od otočke osame da čovjek pogleda u prošlost i posegne za nekim uspomenama pa bile one i bolne. Jedan post na Ecijinom Instagramu posebno je intrigantan, a dotiče se ljubavi.

'Kroz život sam često znala čuti: 'ali znaš, Ecija, od ljubavi se ne živi'. 'Živi, živi...', odgovorila sam. Možda tijelo neće preživjeti samo od ljubavi, ali neće ni duša samo od hrane. Svaki puta kada sam u životu posumnjala u ljubav, pokazala mi se u nekom obliku. Hvala onima koji su me voljeli, učila sam od vas. Još više hvala onima koji su mi pokazali što nije ljubav. Bez vaših lekcija nikada je ne bih znala prepoznati. Hvala onima koje ću tek voljeti. Učit ćemo zajedno', napisala je Ecija. Ovo ljeto lijepa voditeljica korčulanskih korijena dugo će pamtiti, a zasigurno i neki njezini bivši.

Morning glory.

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on