KAKVO TIJELO!

Ecija Ojdanić izgleda kao Bondova djevojka

04.07.2016 u 13:25

Bionic
Reading

Otkako se prije nepunih godinu dana počela u slobodno vrijeme baviti trčanjem, Ecija Ojdanić liniju je dovela do savršenstva. Skinuvši se u dvodijelni kupaći kostim na splitskoj plaži Žnjan, glumica je sve zadivila svojim izgledom, zbog kojeg joj nitko ne bi dao 42 godine

Zahvaljujući trčanju kojim se bavi posljednjih godinu dana, Ecija Ojdanić dodatno je stesala svoje tijelo. 'Pazim na prehranu, trčim i zapravo se držim holističkog pristupa', kratko nam je prokomentirala splitska glumica u pauzi snimanja nove dramske serije 'Zlatni dvori', projekta Nove TV. Holistički pristup zapravo stavlja pojedinca u centar zbivanja te uključuje njegovo tijelo, um i duh, u čemu se Ecija pronašla.

Kratak odmor u rodnom gradu iskoristila je za posjet Žnjanu, plaži na kojoj se kupala odmalena i za koju je vežu najljepše uspomene. Na svojem Instagramu objavila je fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu, što je njezina prijateljica i kolegica, glumica Ana Begić Tahiri komentirala kako bi zbog izgleda mogla dobiti i ulogu u novom filmu o James Bondu.

This used to be my playground....

Fotografiju objavljuje Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Na ovoj liniji Eciji Ojdanić zavide i mnoge mlađe kolegice

Prije tjedan dana, Ecija Ojdanić proslavila je 42. rođendan, a tim povodom odlučila se i na kratak wellness odmor u Termama Jezerčica. I ondje se fotografirala u kupaćem kostimu i ponovno dobila pohvale na račun svog izgleda.

#dalekojebisermora# #dolazenjesebi #rodjendanska #samiuwellnesu# #kojeluddaideusaunupoovojzegi#

Fotografiju objavljuje Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Wellness odmor - najbolji poklon za 42. rođendan splitske glumice

'Idealan odmor mi je biti s voljenim ljudima i, naravno, hedonizam na najjače, što znači da, kad se odmaram, volim guštati u dobroj klopici, čaši vina, zafrkanciji i pjesmi. Ono što mi uz trčanje predstavlja najljepši način opuštanje je čitanje dobre knjige', otkrila je nedavno za tportal Ecija, koja će dio ljeta, točnije tri tjedna, sa suprugom Robertom Orhelom te djecom, 11-godišnjom Cvitom i šestogodišnjim Jakovom provesti u Dalmaciji.