NOVA LJUBAV

Ecija Ojdanić: Pobijedila sam samu sebe!

09.11.2015 u 15:48

Bionic
Reading

Filmska i kazališna glumica otkrila je svu čar trčanja, a nakon šest mjeseci rekreativnog bavljenja ovim sve popularnijim sportom odvažila se i na svoju prvu trku nakon koje se kući vratila sretna, očarana i zaljubljena!

Svestrana glumica Ecija Ojdanić na svoju listu uspjeha može upisati još jedno postignuće jer iza nje je prva noćna ulična utrka koju je organiziralo Društvo sportske rekreacije Aktivan život.

'Trčanjem se bavim rekreativno, a za ovu su me utrku prijavile prijateljice. Iznimno sam ponosna na sebe jer sam deset kilometara istrčala za 58 minuta. Pobijedila sam samu sebe. Zaljubila sam se u taj sport jer, nakon što sam ga otkrila, shvatila sam da je riječ o vrsti meditacije i da je osjećaj čudesan', otkrila nam je 41-godišnja glumica, a u subotu je pristigla na start utrke smješten na zapadnoj strani zagrebačkog parka Zrinjevca te u društvu nekoliko stotina građana istrčala šest krugova. Sve vrijeme je uživala podršku supruga Roberta Orhela te kćeri Cvite i sina Jakova.

Glumica je uživala podršku prijatelja i obitelji


'Trčati sam počela prije šest mjeseci u društvu supruga. Znali smo otići na nasip ili bismo jednostavno trčali po Ribnjaku, a ljeti na moru. Iako sam u dobroj tjelesnoj formi, mislim da će moj sljedeći korak biti upisivanje u školu trčanja kako bih mogla ispravno naučiti tehniku disanja', doznajemo od Ecije, čijoj se sportskoj ambiciji ne nazire kraj. Zadovoljna uspjehom u prvoj utrci, najavila nam je odlazak na svoj prvi polumaraton koji će se održati idućeg proljeća, kad će imati priliku istrčati 21 kilometar.


Ecija Ojdanić: Selfie nakon prolaza kroz cilj