KĆERINA SREĆA

Emotivna reakcija Danijele Dvornik na Elline zaruke

23.02.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Danijela Dvornik je na svom blogu opisala kako je reagirala i kako se osjećala kad joj je kći Ella javila da se zaručila za Britanca Charlesa Pearcea s kojim je u vezi već dvije godine. Udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika najprije se prisjetila kako su njeni roditelji doživjeli šok kad su čuli da se zaručila za njega

Danijela je otkrila da je njezina majka gunđala što prebrzo ulazi u brak. Napisala je da su se ona i Dino Dvornik zaručili mjesec dana prije samog vjenčanja, jer su se prethodno zapisali kod matičara i odredili datum.  

Opisala je da joj je kći Ella poslala fotografiju svoje ruke s prstenom i tako objavila da su se ona i njezin dečko Charles zaručli:
'Pošto na fotografiji nisam mogla razaznati radi li se o nekom prstenu-bižuteriji ili nekom zlatnom kupljenom u duty-freeu u Dohi, jer je tamo zlato jeftinije, poslala sam komentar super!' Nakon 10 minuta stigla mi je poruka od kćeri 'mama, jesi ti dobro?'. Iznenađena tim pitanjem poslala sam nekoliko '?????'.
A onda je stigla njena poruka 'pa to je zaručnički prsten od Charlieja!'. Naravno da sam brže bolje odgovorila s 'čestitam!' i poslala veliko srce, a zapravo sam bila totalno u šoku i s istim onim pitanjima koje je moja mama postavljala 'jao, pa kud baš sad, kad kuću na moru moram adaptirati!', 'samo da vjenčanje ne bude ove godine', 'možda bi bilo bolje iduće godine', 'kud baš sad?' i 'kako ću to ja, sama?'.

Otkrila je kako Dine nema baš kad joj najpotrebniji.
'Zaključila sam da ni ja nisam spremna. Jesmo li mi, majke, uopće spremne ikada na ovakve stvari? Realno, očekivala sam da bi se to moglo dogoditi, tako da ne mogu reći da me to totalno iznenadilo, ali kad to postane stvarnost, shvatiš da zapravo nikad nisi spreman za te situacije. Ella je u mojoj glavi dijete. Naše dijete. Iako je već u 26. godini i debelo je oborila rekord po starosti za udaju u našoj familiji, meni je ona još uvijek dijete, naša 'krafnica'. I to dijete je sada žena', napisala je Danijela.

Ovih dana joj, kaže, po glavi prolaze sjećanja na Ellino djetinjstvo te je napisala da je sada otpušta, jer je vrijeme da Ella ima svoju obitelj i svoju djecu.
'Otpuštam je, iako sam je i ranije otpuštala, a sve kako bi mi u pravom trenutku bilo lakše. I onda shvatiš da nikad nije lakše. A opet, sretna sam zbog nje, jer je našla nekoga tko će je čuvati i paziti, jer znam da se njih dvoje lijepo slažu i vole. A to je najvažnije! Sve drugo ćemo preživjeti', tvrdi Danijela.


Danijela je jako vezana uz kćer Ellu


414722,401991,396090,392392