PREPLAVLJENA OSJEĆAJIMA

Eva Mendes progovorila o bratovoj smrti

02.08.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Slavna 42-godišnja američka glumica Eva Mendes nedavno je za časopis Latina progovorila o smrti svog brata Carlosa u travnju te o rođenju kćeri Amade samo 12 dana kasnije

Iako glumica Eva Mendes rijetko u javnosti govori o svom privatnom životu, za časopis Latina napravila je iznimku i progovorila o svom pokojnom bratu Carlosu koji je u travnju izgubio bitku s rakom u 53. godini te o odabiru imena za svoju kćerkicu Amadu koja se rodila samo 12 dana nakon tužnog događaja.

'Gubitak mog brata još je više zbližio našu obitelj koja je i prije toga bila jako povezana. Osjećala sam se vrlo sretnom što imam obitelj u kojoj smo svi spremni pomoći jedni drugima kad je to potrebno. Bila sam na Carlosovu sprovodu, a onda sam u istom tjednu i rodila. Bilo je to vrlo intenzivno iskustvo – bolno, no istovremeno predivno', rekla je Eva Mendes.

S dvije male kćeri Eva Mendes nije imala vremena za tugovanje.

'Moja starija curica još nema ni dvije godine, a Amada je mala beba, pa smo trenutačno još u fazi neprospavanih noći i uživanja u svakom trenutku s njima i stvaranju veze između Esmeralde i Amade. Ovo je vrlo posebno vrijeme i uživam u svemu tome', rekla je glumica.


Esmeralda i Amada dobile su imena po članovima Evine obitelji.

'Baka mi se zvala Amada. Prva kćer mi se zove Esmeralda Amada, a kako je u mojoj kulturi potpuno normalno da koristimo ista imena prilično često, odlučili smo i drugu kćer također nazvati Amada', kaže Eva Mendes.

Eva Mendes i Ryan Gosling planiraju naučiti svoju djecu engleski i španjolski dok rastu. Eva i njena majka s djecom razgovaraju na španjolskom, a Ryan s njima razgovara na engleskom jeziku.