NOGOMET, POLITIKA I MODA

Evo kako su se Bilić i Jurčević proveli s predsjednicom u Londonu

12.10.2016 u 13:13

Bionic
Reading

Kada u britansku prijestolnicu stigne hrvatska predsjednica, odlična je to prilika da se organizira druženje Hrvata koji žive u Londonu. Kolinda Grabar Kitarović nakon susreta s britanskom kraljicom Elizabetom II. uputila se u Lancaster House St. James, u kojem je organiziran prijem Britansko-hrvatskog društva, a među uzvanicima su bila i dva nogometna trenera kojima je adresa trenutačno u Londonu. Poznato je da predsjednica voli odlaziti na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, stoga se rado fotografirala s bivšim trenerom reprezentacije, danas trenerom West Hama Slavenom Bilićem i njegovim pomoćnikom Nikolom Jurčevićem, koji su stigli bez svojih boljih polovica

Nakon što se u Buckinghamskoj palači susrela s britanskom kraljicom Elizabetom II., hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uputila se na prijem u Lancaster House St. James koji je organiziralo Britansko-hrvatsko društvo. Za posjet Buckinghamskoj palači predsjednica je odjenula monokromni komplet Etno butika Mara - crnu suknju i crno-bijeli sako koji je na rukavima izvezen motivima paške čipke, a kombinaciju je osvježila crvenim cipelama.

U istoj kombinaciji pojavila se i nešto kasnije na prijemu na kojem su među uzvanicima bili Slaven Bilić i njegov pomoćnik Nikola Jurčević. Nogometni stručnjaci za ovo su se događanje elegantno odjenuli; nosili su  crna odijela u kombinaciji s bijelim košuljama. Jurčevićeva kravata bila je crna, a Bilić se odlučio za plavu varijantu s bijelim detaljima.


Na prijemu u Lancaster House St. Jamesu svi su se željeli fotografirati sa Slavenom Bilićem


Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u društvu Slavena Bilića i Nikole Jurčevića

Nakon službenog dijela protokola, u kojem se Hrvatima u Londonu obratila i sama predsjednica, rado se za uspomenu fotografirala s bivšim reprezentativcima. Poznato je da predsjednica Grabar Kitarović rado odlazi na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, stoga nikoga nije začudila zajednička fotografija.


U Buckinghamskoj palači predsjednica Grabar Kitarović susrela se s kraljicom Elizabetom Drugom

S Bilićem i Jurčevićem nisu bile i njihove bolje polovice. Ivana Đeldum, dugogodišnja partnerica Slavena Bilića nedavno je rodila njihovu drugu kćer, a rođenje kćeri Bilić je prokomentirao: 'Dobio sam kćer i obožavam je!'