UŽIVA U MIROVINI

Fattorini: Nije dovoljno da su današnji voditelji samo mladi

03.04.2015 u 07:11

Bionic
Reading

Nekadašnja velika zvijezda HTV-a i u umirovljeničkom danima pažljivo prati televizijska zbivanja, ali i uživa u igri s omiljenim unucima i druženju sa suprugom Ivanom, uglednim umirovljenim liječnikom

Dašak romantične Indije sinoć je okusila i jedna od najomiljenijih televizijskih voditeljica starije generacije Željka Fattorini (70).

Željka je sa svojim Dedekom, kako od milja zove supruga Ivana, stigla na premijeru drugog nastavka filmskog hita 'Marigold Hotel', a bila joj je to dobra prilika da pozdravi i nekadašnje kolege s HTV-a, Sašu Zalepugina i Božu Sušeca.

'Suprug i ja smo se nedavno vratili s jednog dalekog putovanja i baš mi je drago da sam vidjela nekadašnje kolege s kojima imam mnogo zajedničkih stvari', rekla nam je Željka koja je na državnu televiziju došla sa samo dvanaest godina i ostala punih 49.


Željka Fattorini i suprug Ivan

Mlađe je se generacije sjećaju kao voditeljice jutarnje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. 'Kad god mogu, pogledam ujutro emisiju jer se osjećam kao da sam sa starim kolegama, a rado pratim i subotnji show 'The Voice'. Ponosna sam na naše mlade Hrvate koji tako dobro pjevaju. Još smo jednom dokazali da smo glazbena nacija', ističe Žeža u čijem je domu televizija medij koji se najviše gleda.

'Dobronamjerna sam prema svojoj staroj kući HTV-u i ne bih ih javno kritizirala. Često se znam naći s dragim prijateljicima Ksenijom Urličić, Vesnom Spinčić Prelog i Jasminom Nikić pa međusobno komentiramo nečiji stil vođenja, jezik i govor. Mišljenja sam da bi ti mladi ljudi trebali naći nekoga tko će ih znati usmjeravati jer nije dovoljno da su samo mladi, a trebali bi biti i opušteniji', govori nekadašnja televizijska zvijezda, kojoj kao i ostalim prijateljicima nedostaju druženja s Helgom Vlahović.

'Stalno je u našim mislima i uvijek je spominjemo. Jako nam nedostaje. Baš smo nedavno rekle kako joj unučica ima identične oči kao ona, zbog čega se Helga zasigurno smiješka negdje gore', tužno će voditeljica kojoj umirovljeničke dane najviše uveseljavaju unuci, osmogodišnje blizanke Nela i Maya kćerke Ive te Viggo (7) i Ema Dossy (5) sina Renza.

'Obitelj me ispunjava. Ponajviše unuci bez kojih ne mogu zamisliti svoju svakodnevnicu i s kojima se stalno družim', govori nam Željka uz osmijeh.