JURE BRKLJAČA

Gdje je nestao 'novi Oliver' iz 'Voicea'?

06.08.2015 u 08:46

Bionic
Reading

Iako ćemo prve emisije druge sezone 'The Voicea - Najljepšeg glasa Hrvatske' gledati tek u siječnju, popularni show sa snimanjem tzv. 'slijepih audicija' počinje već ove jeseni. I dok novi kandidati tek trebaju izaći pred svjetla reflektora, pjevači prve sezone polako ali sigurno traže svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu, a među njima je i mladi Zadranin Jure Brkljača

Dvadesetogodišnjeg Zadranina mnogi su tijekom showa zbog specifične boje glasa obasipali komplimentima da je novi Oliver, no nakon što je sudjelovao u finalu 'Voicea', Juri se izgubio trag na našoj glazbenoj sceni.

I dok su ostali finalisti, Nina Kraljić i Marin Jurić Čivro, bez nekog većeg uspjeha izdali svoje prve pjesme, Jure kaže da sa svojim timom cijelo ovo vrijeme marljivo radi na svojim autorskim skladbama koje će prezentirati na jesen.

Jure Brkljača pjeva 'Brod u boci' na 'slijepoj audiciji'


'Početkom jeseni trebao bi izaći moj prvi singl i siguran sam kako ću svojim pjesmama osvojiti publiku. Vjerujem u sebe i to što radim', rekao nam je Jure kojem mentor iz showa Tony Cetinski, baš kako je i obećao, svojim savjetima i dalje pomaže oko svega, a bit će tako i oko njegove prve pjesme.

Jure je jedan od rijetkih kandidata kojem su svi članovi žirija okrenuli stolice u prvom krugu natjecanja, a kasnije je zahvaljujući interpretacijama domaćih balada došao i do finala 'Voicea' u kojem je naposljetku završio na četvrtom mjestu.

Jure i Tony u finalu su pjevali 'Ti, samo ti'