NEMORALNA PONUDA

Hoće li Kim pristati na noć s princem za 6 milijuna kuna?

13.12.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Starleta Kim Kardashian ima burnu prošlost pa vjerojatno nikoga neće začuditi ako pristane biti pratilja arapskom princu na jednu noć iako je u braku

Uz jednu od mnogobrojnih fotografija koje stalno objavljuje na svome profilu na Instagramu, Kim Kardashian dobila je ponudu Adela al Otaibija da provede noć s njim, a on joj je spreman platiti za to oko šest milijuna kuna ili milijun dolara.

Iako se starleta još uvijek nije službeno oglasila o ovoj vrućoj temi, MediaTakeOut piše kako je pristala na ponudu te će biti prinčeva gošća u siječnju iduće godine. Također nije poznato što će na ovaj plan reći njezin suprug Kanye.

Ovo ne bi bilo prvi put da Kim pristaje na ovakve izlaske jer je prošle godine bila pratilja milijarderu Richardu Lugneru na tradicionalnim bečkom Opernom balu. Navodno joj je platio 2,75 milijuna kuna, ali se požalio da je bila dosadna. Kim je pak rekla kako je tražio izliku da ostanu sami, daleko od očiju javnosti, te da je bio grub prema njoj, a pravu istinu znaju samo njih dvoje.