'NAJBOLJOJ ŽENI'

Indiru suprug iznenadio za rođendan, evo i kako!

15.09.2015 u 14:44

Bionic
Reading

Pjevačica Colonije danas slavi 42. rođendan, a simpatičnoj Slavonki od ranog jutra pristiže mnoštvo poruka dragih ljudi. Ipak, onu srcu najmiliju Indiri je uputio suprug Miroslav razveselivši je i prigodnim darom - velikom tortom te buketom bijelih i crvenih ruža

'Najboljoj ženi od najboljeg muža! Presretna sam. Hvala vam na lijepim željama! Volim vas! Nisam izdržala da ne probam odmah tortu!', napisala je pjevačica na Facebooku, na kojem je također dobila pregršt lijepih rođendanskih čestitki i želja. 

Ovog lipnja supružnici su proslavili prvu godišnjicu braka, a njihovo intimno vjenčanje i izgovaranje zavjeta uz romantične zvuke prekrasnog evergrina 'Fly me to the moon' zauvijek će im ostati u sjećanju. Baš kao i prvi susret koji se za oboje pokazao sudbonosnim.

'Bili smo dogovorili sastanak, a ona je prošla pored mene kao da me ne zna, što mi je bilo baš privlačno', rekao nam je bjelovarski bodibilder i poduzetnik u siječnju ove godine.

A pjevačica se nadovezala: 'Dok nisam upoznala Miroslava, bila sam puno maštovitija u spravljanju hrane jer su to bila teška jela – sarma, grah, kiselo zelje, buncek i slično. Miro mi je spasio život jer je sad kuhinja postala sljedeća: kuhana piletina, pečena piletina, kuhana puretina, pečena puretina i puno povrća. A kako sam ja velik hedonist, noću se znam iskrasti iz kreveta i potajno pojesti čokoladu', tada nam je otkrila Indira, kazavši i da joj je velika želja postati mamom, a beba bi bila kruna njezine i Miroslavove ljubavi.

Najboljoj ženi od najboljeg muža!!! Presretna sam... hvala vam na lijepim željama!!! Volim vas! :* p.s. nisam izdržala da ne probam odmah tortu! ??????

Posted by Colonia on Tuesday, 15 September 2015