DRAGA MU JE DRAGANA

Ivica Propadalo više ne skriva svoju novu ljubav

21.09.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Poznati slikar, scenograf i dizajner livanjskih korijena Ivica Propadalo svoju naklonost prema lijepim ženama nikad nije skrivao, no o njima u javnosti nije ni previše govorio. Posljednjih dana Propadalo se na javnim događanjima pojavljuje u društvu atraktivne dame, a za tportal priznao je kako je riječ o Beograđanski Dragani Todorović, s kojom je jako sretan

Jedinstveni umjetnik, čiji mladenački duh na hrvatskoj sceni malo tko može nadmašiti, zasigurno je 66-godišnji Ivica Propadalo. Njegov šarm, pozitivna energija i iskrenost zaintrigirali su mnoge žene, a on je kao pravi džentlmen ljubio i mudro šutio. Ipak, svoju novu ljubav nije odlučio kriti od javnosti, a s atraktivnom odabranicom može ga se svakodnevno vidjeti na koncertima i izložbama.

'Ona se zove Dragana Todorović i ne znam što bih vam rekao osim da nam je lijepo zajedno', zbunjeno nam je priznao Propadalo, dodavši kako Draganina profesija nema veze s glazbom. Ivica se prije 13 godina razveo od supruge s kojom ima dvoje djece, sina Marka, suvlasnika PR agencije, i kćer Lanu, odvjetnicu. O svom je životu često otvoreno govorio, uvijek uz dozu odličnog humora.

'Žene su mi uvijek bile inspiracija i mislim da nema umjetnika koji se nije htio dokazati, potvrditi i privući ženinu pozornost. Napokon, one su me koštale i braka', priznao je jednom prilikom basist benda Teška industrija, s kojim nastupa više od 40 godina.


Ivicu i Draganu zajedno se moglo vidjeti na mnogim događanjima
u gradu