MENTOR ZADOVOLJAN

Jacques Houdek: Odabrao sam sjajne kandidate

19.01.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Audicije za 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' se zahuktavaju, a mi vam donosimo videointervju s jednim od mentora – Jacquesom Houdekom

Nakon subotnje emisije u kojoj je postao mentor Matea Pilata i Gordana Gregurovića, Jacques je prepun emocija. 'Jako sam sretan jer smo veseli, nadam se, pametni i zabavni. Odabrao sam dva sjajna kandidata, dva Istrijana. Zadovoljan sam', rekao je pjevač Zlati Muck u videointervjuu.

Uz jednoipolgodišnjeg sinčića Davida i suprugu Brigitu, njegova vjerna obožavateljica je i devetogodišnja Sofia. 'Jučer me baš pitala bi li bilo moguće snimiti duet s Jessie J. Njen se izbor često podudara s mojim, kad god sam imao priliku volio sam joj pjevati pjesme prije spavanja', kaže pjevač.


Inače, 'The Voice' je u subotnjoj premijernoj emisiji ostvario izvrsnih 30.84 posto sharea, a uz njega je bilo 605.981 gledatelj pa se može kazati kako se HTV na velika vrata vratio u borbu za gledanost.

A je li Jacques slušao Backstreet Boyse i s kime bi volio snimiti duet, pogledajte u nastavku. Sve pjesme koje volite pronađite na Deezeru Hrvatskog telekoma:   http://www.hrvatskitelekom.hr/deezer