PREDMET ZBIJANJA ŠALA

Je li ovo album s najgorim naslovom ikad?

08.05.2014 u 10:10

Bionic
Reading

Sve do nedavno, za Mariah Carey se spekuliralo kako će ići stopama Beyonce kada je u pitanju objava novog i dugoiščekivanog albuma, što bi značilo da bi ga objavila preko noći i bez pretjerane medijske pompe. Okolnosti objavljivanja novog albuma, promijenile su se prošli tjedan, kad je na internetu procurila vijest da će 14. studijski album Mariah Carey doći do njezinih fanova u nešto tradicionalnijem obliku. Objavljena je lista pjesama i datum izlaska novog albuma - 23. svibnja ove godine

Osim osnovnih informacija o albumu koji stižu iz tabora Mariah Carey, osvanuo je i naslov albuma koji je kod mnogih dočekan s podsmijehom. Naime, četrnaesti album Mariah Carey zvat će se 'Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse', što bi u slobodnom prijevodu značilo, 'Ja. Ja sam Mariah... nedostižna pjevačica'.

U pravom Mariah stilu, Carey je također objavila i kratki video u kojem objašnjava proces nastanka ovog 'inovativnog' naslova albuma. Čiiatelji Guardiana i korisnici društvenih mreža dobro su se našalili na njen račun prozvavši njen album - albumom s najgorim naslovom ikad!