ISTINITE LAŽI

Johnny Depp bježi od napaljene Angeline

26.03.2010 u 11:04

Bionic
Reading

Premda bi trebali glumiti zaljubljeni par u novom filmu 'The Tourist' koji se ovih dana snima u Veneciji, Depp koristi svaku pauzu u snimanju da se što više udalji od Angeline koja ga navodno slijedi u stopu želeći što više vremena provoditi s njim i uz njega

Prvo se pričalo da se rađa nova ljubav između Angeline i Deppa, no sudeći po posljednjim informacijama, Depp i Angelina kilometrima su udaljeni jedan od drugog. Depp je, navodno, prestravljen njezinim skakanjem oko njega pa koristi svaki slobodni moment, kada ne treba s njom snimati scene, da je izbjegne pod svaku cijenu. Štoviše, zamolio je članove filmske ekipe s kojima se druži da ga upozore svaki put kada primijete da Angelina traži ne bi li se sakrio na vrijeme.

Zanimljiva priča koja bi možda bila još zanimljivija kad je ne bi plasirala PR agencija koja se brine za promociju filma 'The Tourist', jer što se više priča o navodnoj vezi njih dvoje na snimanju filma, veća je šansa da će milijuni konzumenata tabloida širom svijeta pohrliti u kino pogledati film u namjeri da vide što se to između njih dvoje događalo. No ljubav između Angeline i Brada Pitta planula je baš tijekom snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith'. Ukratko, istina je negdje na pola puta.