KONCERT ZA PAMĆENJE

Joksimović oduševio suprugu, Vanju Modrić i Ivu Balent

20.07.2015 u 12:44

  • +13

Koncert Željka Joksimovića

Izvor: Promo fotografije / Autor: Croatia Open Umag

Bionic
Reading

Popularni srpski glazbenik i jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, nastupio je na 26. izdanju Konzum Croatia Openu u Umagu nakon ekshibicijskog meča 'Goran Ivanišević i prijatelji', oduševivši brojnu publiku

Svečanost otvorenja 26. Konzum Croatia Opena završila je spektakularnim koncertom Željka Joksimovića, u kojem je uživalo više od 12 tisuća posjetitelja koji su u potpunosti ispunili prostor Dance arene oko ATP stadiona.

Osim svima dobro poznatih starih hitova, Željko je predstavio i pjesme sa svog novog albuma koji je izašao nakon šest godina pauze.

Prije koncerta Joksimović je poručio da se uvijek raduje koncertima u Hrvatskoj.

'Publika u Hrvatskoj zaista voli moje pjesme, a ja volim publiku u Hrvatskoj, to obostrano dokazujemo već puno godina', rekao je Joksimović.

U intervjuu za tportal otkrio je ponešto i o novom albumu, objavljenom prije dva dana.

'Novi album je, naravno, različit od svojih prethodnika, s nekoliko stilova, žanrova, eklektičan je, ali s druge strane, to sam ja. Moja energija, ritam koji volim i na koji je moja publika navikla. On je svakako drugačiji ali ovo neće biti Željko kakvog ne prepoznajete, nego Željko kakvog do sada niste imali priliku čuti', rekao je Željko za tportal uoči nastupa u Umagu. 

Ostatak ljeta glazbenik će provesti radno, nedavno se sa suprugom Jovanom i jednogodišnjim sinčićem Kostom vratio iz Grčke s odmora.

Inače, u egzibicijskom meču 'Goran Ivanišević i prijatelji' uživali su između ostalog i Ljupka Gojić Mikić i Lino Červar.