MAJA ŠUPUT

'Kad sam pala u nesvijest, shvatila sam da moram nešto poduzeti'

25.09.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Snimanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato', pjevanje svake subote na svadbama, ali i mnogobrojni koncerti diljem Hrvatske, ovoga su ljeta ostavile velik trag na Maji Šuput. Pjevačica je spala na svega 47 kilograma i dva se puta onesvijestila zbog čega su joj liječnici kazali kako mora hitno poduzeti određene mjere da svoj organizam vrati u normalno stanje

'Gotovo četiri mjeseca nisam spavala više od četiri sata. Stalno sam bila pod stresom i s koncerata bih doslovno jurila na snimanje showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a nakon toga opet negdje na koncert. Doživljavala sam kronične umore. Jedan sam cijeli dan na snimanju provela plačući jer mi je toliko bilo teško. Kad sam pala u nesvijest, jednom na Trgu bana Jelačića, a drugi put nakon jednog koncerta, shvatila sam da nešto moram poduzeti', ispričala nam je pjevačica koja roditeljima, Danici i Borisu, nije željela povjeriti svoje probleme sa zdravljem kako ih ne bi opterećivala.

Liječnici su joj kazali da se pod hitno mora prestati živcirati, početi kvalitetno spavati, ali se i udebljati.


Majin je tata doživio moždani udar pa ga nije željela zamarati svojim zdravljem

'Počela sam dobivati vitaminske injekcije na koje sam išla nekoliko puta tjedno. Liječnik bi mi otvorio vrata u bilo koje doba dana ili noći jer sam u jednom trenutku spala na svega 47 kilograma. Izgledala sam grozno, kao vješalica. Sad sam se opet vratila staroj kilaži i baš mi je super kad se moraš udebljati. Mjesec dana sam samo jela, jela i jela. Zaklela sam se da mi se više nikad u životu takvo što neće dogoditi', smije se Maja sretna što je, srećom, sve naposljetku dobro ispalo.

Most beautiful friends ever

A photo posted by majasuput (@majasuput) on


Jesenski dani donijeli su joj nešto usporeniji ritam pa uskoro putuje na Ibizu gdje će se prepustiti odmoru s dragim prijateljima i ujedno proslaviti nedavni rođendan, i to treći put.