ODUŠEVLJENI JOLE

'Kad ste tata tri kćeri, ne možete kriti ponos!'

07.09.2015 u 15:21

Bionic
Reading

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole danas nije propustio prvi dan škole svojih mezimica šestogodišnje prvašice Eme i devetogodišnje Ive koja kreće u treći razred

Neki bi pomislili da radoholičar poput Jole svu svoju energiju ostavi na pozornici, ali iako se uvijek nesebično daje publici, vrlo dobro zna što dolazi na prvo mjesto - obitelj. I to je dokazao nebrojeno puta. Tako je bilo i danas kad je svoje dvije kćeri Jole otpratio u školske klupe i s njima podijelio veselje zbog početka nove školske godine.

'Ema je krenula u prvi razred, a najstarija Iva u treći. Kad ste tata tri kćeri, ne možete kriti ponos. Protekli dani bili su u znaku priprema za školu, kupnje knjiga... Bilo je veselo i drago mi je da smo sve to prošli zajedno. Obje jako vole čitati, društvene su, suosjećajne djevojčice, ne vjerujem da će s njima u školi biti problema', kaže Jole koji između nastupa obavlja sve roditeljske obaveze. I to mu je, kaže, poseban užitak.

'Imam taj benefit da svoju djecu u tri sata kupim u vrtiću i školi te da ih poslije vozim na balet i engleski. Dok one vježbaju i uče, ja popijem kavu i uživam čitajući novine. Ako je lijepo vrijeme, povedem i najmlađu kćer pa se odmaramo na suncu ili igramo u parku. Nastojim provoditi što više vremena s djevojčicama. Kad su one zbrinute, tek se onda posvećujem svojim hobijima: družim se s prijateljima, planinarim, vrtim se oko motora, broda, putujem... No ne nigdje predaleko jer nemam ni vremena ni želje ostaviti suprugu i kćeri doma više od dan-dva', opisao je pjevač svoje očinske obaveze još prije dvije godine.

Ovog vikenda Jolu će od familije nakratko odvojiti nastup na Rujan festu koji ima čast otvoriti u duetu sa Severinom.

'Seve i ja smo napravili duet. Pjesma je super i jedva čekam da zajedno zapjevamo', kaže pjevač kojeg malo što u životu može ostaviti bez riječi. Nije to uspjela ni njegova najbolja prijateljica Jelena Rozga kad se zaljubila u čelista Stjepana Hausera.

'Znam Jelenu, znam i Stjepana koji je veliki zafrkant i pozitivac. Želim im sreću', kaže Jole.

Sretan nam prvi dan škole. Pozdrav od Ive, Eme & Joleta ❤

Posted by Joško Čagalj - Jole on Monday, September 7, 2015