ASTRO PROFIL

Kakav je Jarac na poslovnoj sceni

28.12.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Osobe rođene u astro znaku Jarca na glasu su kao radišni štediše koji ne vole rasipati novac

Jarac je marljiv radnik te ga se zbog predanosti poslu može smatrati i radoholičarom. Uživaju u radu i vole kad je posao dobro obavljen, što ih ispunjava zadovoljstvom i ponosom.

Rad ih ispunjava u mnogim segmentima. Iznimno su motivirani i odgovara im da su sami svoj šef. U rješavanju problema vode se logikom, pažljivo analizirajući svaki segment, što im omogućuje učinkovito pronalaženje rješenja.

Budući da su vrlo organizirani i temeljiti, njihove idealne karijere uključuju područja prava, poučavanja, spisateljstva, bankarstva, politike, graditeljstva, geologije ili rudarstva.

Njihova predanost poslu ipak ponekad može rezulturati preopterećenošću, što se može odraziti na zdravlje ili na odnos s partnerom.

363977,363095,363107,363211Marljiv zaposlenik

Prvo što poslodavac uoči kod radnika Jarca njegove su marljivost, odgovornost i predanost radnoj etici. Jarci se ne vole natjecati s drugima u radu. Oni naprosto nastoje obavljati posao najbolje što mogu.

Na radnom mjestu bitne su im udobnost, urednost i dobra organizacija. Luksuz im nije važan, jer ga smatraju bacanjem novca.

Budući da vole raditi tempom koji njima odgovara, potrebno je određeno vrijeme kako bi se uklopili i navikli na ljude u svom poslovnom okruženju. No s vremenom se ipak otvaraju prema drugima, a kolege shvaćaju da su (i) timski igrač.

Novac služi sigurnosti

Njihov je glavni cilj zaraditi puno novca, ali ne zato da bi se bahato razmetali, nego da bi ostvarili financijsku sigurnost. Da bi ih zadovoljila, zarada mora biti takva da bi mogli nešto staviti sa strane. Čak i ako nemaju najveću plaću, znaju da mjera bogatstva nije visina zarada, već sposobnost štednje.

Saturnov utjecaj u horoskopu čini ih opsjednutima novcem i akumuliranjem bogatstava. Takvog se stava trebaju otarasiti ako ne žele da im materijalizam ovlada životom i zasjeni važnije stvari poput ljubavi i međuljudskih odnosa.