VJENČANJE NA FLORIDI

Kako je izgledala svadba prekrasne Sofije Vergare?

24.11.2015 u 17:12

Bionic
Reading

Slavna glumica kolumbijskih korijena Sofia Vergara (43) i njezin pet godina mlađi odabranik Joe Manganiello odabrali su Palm Beach na Floridi za svoje raskošno vjenčanje kojem su prisustvovali svi Sofijini kolege iz serije 'Moderna obitelj', prijateljica Reese Witherspoon i kolega Channing Tatum. Mlada je nosila vjenčanicu Zuhaira Murada i bila najraspoloženija na plesnom podiju. Za razliku od mnogih svojih holivudskih kolegica koje detalje svadbe čuvaju u tajnosti, temperamentna Sofia svoju je pokazala nizom fotografija na svom profilu na Instagramu

Bijele ruže na svakom koraku, orhideje i najsretnija mladenka pečat su raskošne svadbe holivudske zvijezde Sofije Vergare (43) i Joea Manganiella, američkog glumca hrvatskih korijena.

Kako je izgledalo slavlje u orijentalnom stilu, Sofija je već jutro poslije pokazala na svom instagram-profilu. Ponosna mladenka nije skidala osmijeh s lica, a nosila je vjenčanicu s potpisom Zuhaira Murada. Do oltara ju je otpratio njezin 23-godišnji sin Manolo kojeg je rodila sa 18 godina u kratkom braku sa srednjoškolskom ljubavi Joeom Gonzalesom.

Vjenčanje je održano na engleskom i španjolskom jeziku, a mladoženja je Sofiji na zabavi dan prije vjenčanja otpjevao serenadu odabravši njihovu najdražu pjesmu 'Sweet Child of Mine' grupe Guns'n'Roses. Sofia i Joe u vezi su od srpnja 2014., a atraktivnom 38-godišnjem glumcu ovo je prvi brak. Manganiellova majka porijeklom je Hrvatica, a djevojačko joj je prezime Bračanov, s otoka Zlarina i Murtera. Otac mu je porijeklom Talijan.

Najzanimljiviji je detalj svadbe Sofijin ples - nije se dala smesti na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati. Umjesto poklona gosti su zamoljeni da novac doniraju dječjoj bolnici St. Jude Children's Hospital u Pittsburghu.

A video posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ma team❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on