SRETAN ROĐENDAN

Londonsko slavlje Elle Dvornik

24.12.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Tko joj je poklonio veliki buket ljiljana, muffine i šampanjac, Ella nije htjela reći, ali je otkrila kako na rođendan kreće njezin novi blog koji će se baviti modom i putovanjima

'Kladim se da bi moj rođendan bio puno veći događaj da me začela djevica', našalila se Ella Dvornik u svom stilu na svom facebook-profilu. Ella tako u Londonu, gdje živi skoro godinu dana, slavi 24. rođendan, a upravo je i taj dan odabrala za pokretanje svog novog bloga koji će se ponajviše baviti modom i putovanjima.

Uvijek jedinstvena kći hrvatskog kralja funka u britanskoj prijestolnici potpuno je promijenila imidž, a o novim poslovnim projektima zasad šuti. Nekoliko dana prije svog rođendana najvećim obožavateljima Dina Dvornika poklonila je njegov peterostruki 'Original album collection', a nju je na rođendan netko iznenadio velikim buketom ljiljana, muffinima i bocom šampanjca te pjesmom Leslley Gore 'It’s my Party'.

Mala Dvornikova u Londonu je pronašla svoje mjesto pod suncem, a misija joj je, kaže, putovati svijetom i učiti. Nedavno je posjetila Istanbul, a putovanje u Hong Kong i na Bali opisala je kao jednu od najljepših avantura života. No to je, čini se, tek početak kad je Ella u pitanju.