JUTARNJA DOSTAVA

Maja Šuput 37. rođendan slavi u - krevetu

22.09.2016 u 13:36

Bionic
Reading

Maja Šuput danas će ugasiti 37 svjećica na rođendanskoj torti, a njezini je prijatelji od ranog jutra obasipaju lijepim rođendanskim željama. Pjevačica se jutros na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira u prozirnom bodiju na svom velikom krevetu s tortom, okružena buketima i balonima

Pjevačica voli dijeliti brojne privatne trenutke iz svojeg života na Instagramu. Tako je i danas kada slavi 37. rođendan.

'Jutarnja dostava', pohvalila se pored fotografije, a obožavatelji su je zasuli brojnim porukama.

Maja je dan prije rođendana provela u salonu za uljepšavanje i u teretani. Kako je prije rekla, veseli se četrdesetima te se vrlo dobro osjeća u svojoj koži.

'Tri godine puno vježbam. Trening i zdrava ishrana, nikakav junk food i osjećam se puno bolje. Tijelo mi je čvrsto kao stijena. Bolje je sada nego kada sam imala 18 godina', izjavila je ranije.

OMG ?????? morning deliveries ?????? B - day girl ????????????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on


Maji je preko Instagrama na engleskom čestitao njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić.

'Znaš koliko mi značiš. Hvala ti što si uvijek sretna i zabavna osoba koja može pretvoriti tugu u bajku, a izlete u avanture. Jedna si od najtalentiranijih osoba i najvećih radnika koje poznajem i zaslužuješ svu sreću na svijetu. Neka ti ovaj rođendan bude ispunjen srećom i ljubavi, kao i svi ostali koje dolaze. Volim te puno, moja najbolja prijateljice, zauvijek. Znaš da moramo ostati prijatelji zauvijek jer jedno o drugome znamo sve tajne', riječi su koje je Marko posvetio svojoj prijateljici.

'Rasplakala sam se, hvala ti na prekrasnim riječima, ljubavi', uzvratila je na njegovu čestitku Maja.