TRENUCI ZA PAMĆENJE

Marijana Batinić: To se zove ljubav!

19.02.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Splitska voditeljica danas slavi 34. rođendan, no zbog tek rođene kćeri Ene veliki tulum će odgoditi za dane kad će biti odmorna i naspavana. Najveću podršku i pomoć u prvim danima majčinstva lijepa Mare ima u suprugu Mateju koji joj je posljednjih mjeseci pomagao u svemu pa i u vezivanju cipela na dan vjenčanja

Zaredala su se slavlja u životu splitske voditeljice Marijane Batinić. Prvo u nizu bilo je tajno vjenčanje u siječnju, pa rođenje kćeri 2. veljače, a danas lijepa Splićanka slavi 34. rođendan.

Zbog tek rođene kćeri Ene i besanih noći, Marijana je slavlje s prijateljima odgodila za neke odmornije dane. U prvim danima majčinstva pomaže joj mama koja je zbog unučice doputovala iz Splita, no najvažniju podršku Marijana ima u suprugu Mateju koji je tijekom trudnoće bio zadužen za ispunjavanje svih trudničkih želja i savladavanje prepreka za umornu trudnicu.

 
Marijanina najbolja prijateljica i kuma Petra Nižetić posvjedočila je to odličnom fotografijom na svom Instagramu na kojoj Matej na dan vjenčanja pomaže trudnoj Marijani u nemogućoj misiji - vezivanju cipela. Fotografiju je potpisala riječima 'Amor'!

366794,365091,340781,298520