KUPANJE U OLUJI

Može li se biti veći glupan od ovih irskih mulaca?

08.12.2015 u 13:38

Bionic
Reading

Dok je oluja Desmond odnosila tri života i ostavila više od 40 tisuća domova bez struje, dva bezbrižna mulca u Irskoj odlučila su da je pravo vrijeme za kupanje

Darwinova nagrada nije nešto što stvarno postoji, već se koristi da se na duhovit način kaže da je netko toliko glup da sam pokušava eliminirati svoje gene kako ne bi ugrozio ostatak vrste. Dvojica Iraca na snimci svakako su zaslužila Darwinovu nagradu.

Oluja Desmond u samo nekoliko dana napravila je stravičnu štetu na području Velike Britanije, no to očito ne brine momke koji su zaključili da 'malo' vjetra (na nekim mjestima puhao je i do 120 kilometara na sat) nije razlog da bi se preskočilo brčkanje u Atlantiku u prosincu.

Klinci koji su skakali u more snimljeni su u Salthillu u Galwayu i iako su izvukli žive glave, internet ih je već temeljito ismijao. Svi su se gotovo jednoglasno složili u mišljenju da su dva irska momka potpuni idioti.

'Ne znam jesu li sjajni plivači ili ne, no da se bilo koji od njih dvojice našao u nevolji, nitko ih ne bi uspio spasiti. Dobrovoljci i spasilačke službe imaju i više nego dosta posla i bez idiotskog ponašanja', rekao je snimatelj kratkog filma Cathal Devlin.