PONOVNO ZARUČENA

Na ruci najljepše žene svijeta blista zaručnički prsten

30.12.2014 u 18:36

Bionic
Reading

Nakon što su za blagdane pobjegli od svih glumac Joe Manganiello zaprosio je blistavim dijamantnim prstenom jednu od najljepših žena na svijetu

Slavni par Sofia Vergara i Joe Manganiello blagdane provode na Havajima, na kojima su odlučili proslaviti Joeov 38. rođendan.

'Sretan, sretan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju, onome koji me nasmijava kao lud! Želim ti zdravu, divnu godinu', napisala je jučer Sofia na svom Instagramu.


No čini se da nisu samo to imali u planu jer su paparazzi uhvatili trenutak u kojem na ruci zanosne Kolumbijke blista velik prsten.

Iako Sofia često zna nositi dijamantne prstene kako bi promovirala svoju liniju nakita, svi komentiraju da je ovaj drugačiji, piše Daily Mail.

'Ona je divna osoba i lako ju je voljeti. Zaslužila je da bude sretna i da pronađe pravu ljubav', rekao je njezin bivši zaručnik kada su ga novinari upitali kako komentira vijesti o zarukama.

Sofia i Joe u vezi su od srpnja, točnije tada su objelodanili svoju vezu. Prije veze sa zvijezdom serijala 'True Blood' Sofia je bila zaručena za dugogodišnjeg partnera Nicka Loeba.