1. TRAVNJA

Najveći solo nastup Brkova u Beogradu

25.01.2016 u 10:57

Bionic
Reading

Zagrebačka punk rock wellness mašina Brkovi održat će svoj najveći solo nastup u beogradskoj Hali sportova u petak 1. travnja

Nakon Hladnog piva Brkovi su prvi hrvatski bend koji će u Beogradu imati samostalni koncert u velikoj dvorani. Rezultat je to neumornog 'terenskog rada' brkatih momaka već godinama u cijeloj regiji. Prirodno, korak po korak, počevši od malih klubova i alternativnih festivala, grupa se eksplozivnim nastupima probila do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja te, naposljetku, velikih sportskih dvorana.

Popularnost koju bend uživa u susjednoj Srbiji je evidentna. Naše grupe jako rijetko dolaze do prilike solo nastupati u tamošnjim dvoranama, stoga uspjeh Brkova spada među iznimne poduhvate. Podršku fanova imali su oduvijek, ali tek rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova regionalni mediji su polako počeli shvaćati moć ove punk folk petorke.

Nastup u Beogradu nije šala, već je na rasporedu 1. travnja. Tjedan kasnije, točnije 8. i 9. grupa će na dva dana zaposjesti zagrebačku Tvornicu kulture. Osim bezvremenskih hitova s prošlih izdanja poput 'Opasno se drogiram', 'Bolje da sam s frendovima pio rujno vino', 'Kurvo prokleta', 'Balkan star', 'Nisam ja za tebe', 'Pizda materina', 'Mala' i mnogih drugih, Brkovi će publici predstaviti novi album 'Torzo Dade Topića'.