KSET 23. TRAVNJA

Napokon Mayales uživo pred publikom

04.04.2013 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon što su zaradili tri nominacije za Porin, uključujući i onu za album godine, nakon sjajnih singlova 'Virtual baby' i 'Ti dobro znaš kome pričam' te prije svega zaista odličnog povratničkog albuma '2', Mayales se napokon odlučio zasvirati pred publikom. Napravit će to prvi puta nakon punih 13 godina, i to u KSETU u utorak, 23. travnja

Njihov povratak odličnim albumom '2' jedno je od najugodnijih iznenađenja 2012. godine i jedan od najboljih povrataka na scenu. Potvrđuju to i nominacije za Porin, i to za najtraženiju kategoriju albuma godine, a potom i za najbolji alternativni album, u što nikako ne spadaju jer je riječ o kvalitetnom pop albumu, ali što je - tu je, i na koncu i zaslužena nominacija za produkciju albuma koju potpisuje Coco Mosquito. Bit će više nego zanimljivo vidjeti tko će činiti novu postavu Mayalesa uz Petra Beluhana i Vladu Mirčetu.

Svjesni tog iščekivanja, poput nogometnog izbornika, Beluhan i Mirčeta postavu Mayalesa objavit će par dana prije koncerta. I samo mjesto nastupa nakon punih 13 godina govori da nije riječ o pretencioznom bendu koji na krilima uspjeha odmah nastupa u nekoj dvorani, već o skromnim glazbenicima kojima je na prvom mjestu dobar nastup pred istinskim poštovateljima benda. Barem dok se ne usviraju kako treba.

Kako god, nastup Mayalesa čekao se punih 13 godina, kao i sam album '2' koji je malo koga ostavio ravnodušnim. Usto treba dodati da će se nakon odličnih singlova i jednako dobrih spotova za pjesme 'Virtual baby' i 'Ti dobro znaš kome pričam' uskoro u eteru i na YouTubeu pojaviti singl i spot 'Toliko smijeha'.