MODNA OTMJENOST

Naše slavne ljepotice u crnom igraju na sigurno

13.03.2015 u 19:59

  • +4

Poznati na Kerastase eventu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Promocija novih proizvoda za kosu brenda Kérastase okupila je mnoge poznate dame u zagrebačkom Matis Lounge baru, a mi smo popričali s uvijek raspoloženom glumicom i pjevačicom Vandom Winter

Među mnogim poznatim ljepoticama koje su prisustvovale predstavljanju novog proizvoda za kosu luksuznog brenda Kérastase bila je i omiljena hrvatska glumica i pjevačica Vanda Winter. Odjevena u crno, s vatrenom crnom kosom i uvijek dobro raspoložena, Vanda nam se povjerila da i nakon emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' ima pune ruke posla. Uskoro, kaže, počinje s pripremama za novi mjuzikl u Komediji, 'Mamma Mia!', u kojem će imati jednu od glavnih uloga, a posao koji ju je posljednjih tjedana najviše veselio je predstava 'Ella & Marylin', u kojoj nastupa uz Zdenku Kovačiček.

'Zdenka je zahtjevan partner, ali u vrlo pozitivnom smislu. Koliko traži, toliko i daje. Uvijek je poseban izazov glumiti i pjevati s nekim puno iskusnijim od tebe', priznaje Vanda, prisjetivši se još nekog s kim joj je velik užitak bio surađivati.  Riječ je o Dini Dvorniku, a on je prije mnogo godina, kad je bila posve anonimna, prvi prepoznao njezin potencijal i bio njezin glazbeni mentor.

'Dino mi je napravio ogromnu uslugu u životu. Kad nitko nije znao za mene, snimio je duet sa mnom. To dovoljno govori o njemu kao čovjeku. Uvijek ću mu biti zahvalna!', kaže Vanda.