ECIJA IVUŠIĆ

'Ne planiramo ništa, ali vidim se s Ivanom u budućnosti'

27.05.2015 u 10:00

  • +14

Japanke Havaianas

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica već je počela s pripremama za ljeto, a ovogodišnje će vruće dane kao i svakog ljeta provesti u rodnoj Veloj Luci

Korčula je za Eciju Ivušić oduvijek imala posebno značenje.

Tim više što je taj otok rodno mjesto njezinog tate, pa je voditeljica CMC-a ondje prvi put skočila u more. A upravo se moru i svim ljetnim radostima neopisivo veseli i jedva čeka da se uputi prema jugu.

'Ljeti su mi japanke neizbježan dio obuće i ne znam kako bih se na Veloj Luci snašla bez njih', rekla nam je Ecija koju smo zatekli na predstavljanju novih modela japanki Havaianas.

Osim japanki, nosi ona i štikle - i to kakve!


Ecija Ivušić

'S obzirom na visinu moram nositi visoke pete, a jednom sam na sebi imala potpetice od čak petnaest centimetara. Moj stil odijevanja ovisi o raspoloženju i prigodi, a seksi se najviše osjećam u nekoj svečanoj haljini, a ne kako neki često znaju kazati – u potkošulji ili poderanim trapericama', smije se voditeljica.

Već je godinu dana u stabilnoj vezi s ekonomistom Ivanom Bračom, no o odlasku pred oltar još ne razmišljaju.

'Nije me zaprosio, ne planiramo ništa. On je jedna dobra i prekrasna osoba s kojom je lako živjeti. Vidim se s njim u budućnosti. Moji roditelji godinama imaju skladan brak, a Ivan me podsjeća na tatu u mnogim stvarima', kazala nam je Ecija koja nam je rekla i kako se u svom poslu nikad nije susretala s nemoralnim ponudama.


Ecija Ivušić i dečko

'Nisam osoba koja odaje takav dojam niti sam se takvom ikad predstavljala. Netko se dovode u takvu situaciju jer se na takav način prezentira u javnosti', zaključila je.