POSVE ISKRENO

Nina Morić otvoreno o sinu, alergiji na botoks i odnosu s ocem

11.02.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Proteklog vikenda manekenka Nina Morić boravila je u Splitu. Stigla je na Sajam vjenčanja, gdje se prošetala modnom pistom u vjenčanici, ali o svojem mogućem vjenčanju još ne razmišlja. Trenutno su joj, izjavila je za RTL televiziju, u glavi samo ljubav, obitelj i posao

U posljednje vrijeme o njoj smo čuli svašta, od toga da se od srpnja bori za skrbništvo nad sinom koji živi s bakom - majkom njezina bivšeg supruga Fabrizia, da se više puta pokušala ubiti, da je ovisna o tabletama te da je na ratnoj nozi s bivšim suprugom koji je nedavno izašao iz zatvora.

Komentare kako je zaboravila materinji jezik, opovrgava.
'Nisam ja zaboravila hrvatski. Živim više od 20 godina vani pa mi više nije dobar kao nekad. Moje dijete zato zna dobro hrvatski', izjavila je Nina. U duhovnosti je pronašla snagu.

'Ako nemaš to nešto u sebi, izgubiš se, a kad se izgubiš, onda si nesretan. Kao Robin Williams koji se ubio prije dvije godine ili Amy Winehouse, koji su toliko nesretni i na kraju završe pod drogama, alkoholom ili velikom depresijom', izjavila je Nina za RTL televiziju.

Mir joj daje i 11 godina mlađi dečko Mario Luigi Favoloso s kojim planira lansirati modnu marku parfema i odjeće. Progovorila je i o korištenju filera i botoksa na koje je, tvrdi, imala alergiju.

'Izgledala sam kao bundeva, izgledala sam kao ping pong loptica, samo malo veća i onda sam našla tog kirurga koji mi je s kiselinom skinuo sve to', otkrila je. Posebno se raznježila dok je pričala o sinu Carlosu kojeg svakoga ljeta šalje na ljetne praznike na Pag.

'Carlos je mali genijalac. Jako voli Nikolu Teslu. Ja sam mu usadila ljubav prema Tesli, voli znanost, ali i filozofiju', pohvalila se Nina. S bivšim suprugom Fabriziom, rekla je, na žalost danas ne može dobro funkcionirati, a o odnosu s ocem Mirkom kojeg je svojedobno optužila za silovanje, rekla je da su to privatne stvari i da ne želi više pričati o tome.

'Našla sam mir u sebi i našla sam mir u ljudima oko sebe', izjavila je.


Proteklog vikenda je nosila reviju na Sajmu vjenčanica


Nina je dvije godine u vezi sa 11 godina mlađim dečkom Marinom Luigijem