MAMA I KĆI

Nina Violić u Švicarskoj spojila posao i užitak

15.01.2016 u 07:06

Bionic
Reading

Nakon kratkog odmora u Dubrovniku i na Mljetu zagrebačka glumica proteklih je dana s kćeri Rozom boravila u Lausannei gdje je u poznatom teatru Vidy nastupila u predstavi 'Evanđelje' Pippa Delbona. Da je provod bio nezaboravan, govori i nekoliko fotografija koje je Nina podijelila s prijateljiam na Facebooku što je za nju prava rijetkost

Jednoj od najboljih hrvatskih glumica Nini Violić nova godina nije mogla bolje početi. Prije švicarske premijere predstave 'Evanđelje' 12. siječnja u Lausannei, u kojoj je nastupila, Nina je nekoliko dana punila baterije u Dubrovniku i na Mljetu s dečkom, beogradskim glumcem Milanom Marićem.

Ni u Švicarsku nije otputovala sama; društvo joj je pravila kći Roza Jurić, a da se dobro provode, glumica je demonstrirala s nekoliko šaljivih fotografija iz kazališne kantine i šopinga.

Švicarski šoping

Posted by Nina Violic on Friday, January 8, 2016

A kad je nastup u Theatre de Vidy u pitanju, Nina može biti itekako ponosna. Ostavila je poseban dojam na redatelja Pippa Delbona, ali i na publiku koja nije ostala ravnodušna na njezinu malu ali odličnu ulogu u 'Evanđelju' što dokazuje i plakat predstave za švicarsku premijeru čija je zvijezda upravo Nina.

ŠVICARSKA PREMIJERA

Posted by Nina Violic on Tuesday, January 12, 2016

Mačke u kantini Theatre Vidy Lausanne

Posted by Nina Violic on Thursday, January 7, 2016