NAJVEĆA LJUBAV

Nježni trenuci tate Vlahe i njegove Luce

29.02.2016 u 14:35

Bionic
Reading

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu, šesnaestomjesečna Luce Arbulić najveći je ponos mladog konavoskog manekena i glazbenika Vlahe Arbulića, životnog partnera Tatjane Dragović. Tata i kći se najbolje razumiju i bez puno riječi, a za malenu Luce nema veće sreće nego kad tata zasvira njoj omiljene pjesme

'Nestrpljiv sam. Gubim stvari. Trošim puno novca. Dosta samujem, okružim se instrumentima i zapostavljam neka poznanstva. Loše procjenjujem cure', opisao je iskreno sebe 25-godišnji Vlaho Arbulić nekoliko mjeseci prije rođenja kćeri Luce. Otad se mnogo toga promijenilo, ponajviše kad je samovanje u pitanju jer jednogodišnja tatina jedinica promijenila je neka njegova životna stajališta.

Osim što Luce neodoljivo podsjeća na Vlahu kad je bio dijete, malena poput tate voli glazbu i reagira osmijehom na svaku njegovu svirku. A kad su buđenja u pitanju, i tu se tata i kći najbolje razumiju. Kako - pokazao je Vlaho jednom fotografijom.

Prije mjesec dana mladi konavoski kantautor objavio je svoj drugi singl i spot 'Home', za koji su kritike bile pozitivne. Pjesma je svojevrsni emotivni Vlahin povratak u prošlost. 'Takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga što jesmo i onoga što smo bili', rekao je tada za tportal. A Vlaho prije i poslije rođenja kćeri zasigurno nisu iste osobe.

Mnogi o njegovim fotografijama na društvenim mrežama imaju podijeljena mišljenja, no Vlaho je i na to imao zanimljiv odgovor.

'Egzibicionizmom bi se eventualno mogla nazvati neutaživa strast za poziranjem. Osobno to radim ili profesionalno ili za društvene mreže. Ne smatram se zato egzibicionistom, ali tko zna - možda jednostavno sebi blaže sudim. Teško je naći univerzalni kriterij, ali činjenica je da su novije generacije sve sklonije gradnji imidža fotografijama na društvenim mrežama. Još uvijek smatram real-life verziju sebe reprezentativnijom od one virtualne i mislim da bih se sasvim dobro snašao kad bi nestalo struje u svijetu', izjavio je prije dvije godine za Buro24/7.

A photo posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on

#budapest

A video posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on