NIJE LOŠE

Ovako se Severina opušta prije koncerta

21.12.2014 u 11:39

Bionic
Reading

Uoči sinoćnjeg koncerta u riječkom klubu Boa Malinska, Severina je po dobrom starom običaju objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama na kojima svojim obožavateljima daje do znanja što za nju znači opuštanje

Severina je zadnju subotu uoči Božića imala puno obaveza. Prijepodne je provela u društvu prijateljica Ive Balent i Andree Čermak s kojima se družila na potpisivanju svoje biografije, a nakon čega je uslijedila šetnja prepunom zagrebačkom špicom.

Sevka je na sunčanoj špici bila magnet za poglede u trendi kaputu bijele boje i torbom i štiklama boje crnog vina, a navečer ju je čekao nastup u Rijeci.

Styling za riječki koncert nije bio ništa manje pamtljiv od šetnje zagrebačkom špicom. Zgodna pjevačica doslovno je zablistala u crnoj seksi haljinici Vesne Spose posutoj šljokicama i trendi štiklama Gianvito Rossi od PVC-a i kože sa špic-vrhom iz kojih se ne skidaju svjetske zvijezde poput Rite Ore, Beyonce, Selene Gomez i Chrissy Teigen, ali i naše slavne ljepotice poput Jelene Rozge i Monike Mamić.

Na jednoj od fotografija Severina tip top sređena leži s čašom u ruci u ogromnoj kadi, uz potpis pod fotku 'Opuštanje prije koncerta...'.