TRAČEVI O RAZVODU

Penny iz 'Teorije velikog praska' razvela se zbog - Leonarda?!

15.10.2015 u 13:45

Bionic
Reading

Glavni glumci serije 'Teorija velikog praska' nakon dvogodišnje veze koju su okončali krajem 2009. ostali su bliski prijatelji, a njihove zajedničke fotografije na Instagramu raspirile su glasine da je upravo Johnny Galecki jedan od uzroka razvoda Kaley Cuoco

Za nedavni razvod 29-godišnje američke glumice Kaley Cuoco američki mediji sudili su njezinom poročnom suprugu Ryanu Sweetingu koji se godinama ne može riješiti problema s alkoholom, no sada svoj udio u bračnom brodolomu ima i slavna glumica.

Naime, njezine učestale fotografije s partnerom iz serije 'Teorija velikog praska' Johnnyjem Galeckim (40) na Instagramu potakle su glasine da su bivši ljubavnici opet u vezi, no kad je stvar uzela maha, odlučili su napise demantirati izjavivši da između njih nema nikakve afere niti je Johnny uzrok razvoda. Kaley i Johnny u vezi su bili dvije godine, a okončali su je u prosincu 2009. i ostali vrlo bliski prijatelji.

'Bili smo zajedno prije pet godina, ali smo nastavili svaki svojim putem. Prekid nas nije udaljio, ostali smo najbolji prijatelji. Mnogim bivšim ljubavnicima to nije uspjelo, ali nama jest i znam da je to mnogima čudno', komentirala je Kaley svoju bliskost s Galeckim.


Cuoco i Galecki kao Penny i Leonard u seriji 'Teorija velikog praska' u kojoj su se zbližili i proslavili

No scandals / home wreckers / pregnancies here, y'all. Just profound friendship. @normancook ❤️

A photo posted by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on