SLUŽBENA POTVRDA LJUBAVI

Princ Harry: Ne vrijeđajte mi novu djevojku!

09.11.2016 u 00:38

Bionic
Reading

Prije devet dana krenula su šuškanja o tome da je 32-godišnji princ Harry već mjesecima u tajnoj ljubavnoj vezi s tri godine starijom kanadskom glumicom Meghan Markle. Ta je priča u britanskim medijima odjeknula poput bombe, osobito zato što glumica ne odgovara baš opisu toga kakva bi trebala biti odabranica jednog princa. Zbog ružnih komentara i hejterskih napisa princ Harry je odlučio i javno potvrditi svoju vezu, kako bi barem donekle zaštitio svoju djevojku od napada

Nagađanja koja posljednjih dana zabavljaju svjetsku javnost danas su napokon potvrđena. Princ Harry objavio je da je već nekoliko mjeseci u vezi s glumicom iz serije 'Suits', Meghan Markle. U neobičnoj objavi, koju su javnosti poslali iz Kensingtonske palače, napisano je da princ strahuje za sigurnost svoje djevojke jer su se nakon prvih glasina o njihovoj vezi prije devet dana pojavile mnogobrojne uvrede na njezin račun.

Službena objava Kensingtonske palače o vezi princa Harryja i Meghan Markle

Thank you Joshua, aged three, for Prince Harry's @wellchild bracelet! #WellChildAwards

Fotografiju objavljuje Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Princ Harry i Meghan Markle već mjesecima nose iste narukvice


'Nije u redu to da nakon samo nekoliko mjeseci veze s njim gospođica Markle prolazi kroz takvu 'paljbu'', stoji u priopćenju. 32-godišnji Harry rekao je kako sve to nije igra, već njihov život te kako je duboko razočaran jer je nije mogao zaštititi. Njihova veza otkrivena je 30. listopada, nakon što su snimljeni s istim prijateljskim narukvicama, a oboje ih nose već mjesecima. Kanadska glumica navodno ga je očarala u svibnju, kada je posjetio Toronto. Od tada se viđaju u tajnosti u Londonu i Kanadi, a navodno je Meghan već bila na večeri s princem Williamom i Kate, kao i s princem Charlesom.

Britanskoj javnosti ne sviđa se to što Meghan iza sebe ima brak, kao ni što je snimala scene seksa za potrebe serije 'Suits'

No nakon što se doznalo da princ Harry odlazi u Kanadu kako bi se susreo sa svojom djevojkom sve je dospjelo u medije. Harry je kupio kartu British Airwaysa za let iz Londona za Toronto. 'Posada aviona znala je da je on kupio kartu, no na kraju se nije pojavio', rekao je izvor novinarima. Tada su mediji sve povezali, kao i fotografije koje je Meghan objavljivala nakon svog posjeta Londonu, među kojima je i ona s Buckinghamskom palačom.

Bye bye #London ????

Fotografiju objavljuje Meghan Markle (@meghanmarkle)

Na Instagramu je objavila fotografije posjeta Londonu, pa i Buckinghamske palače

Ono o čemu se najviše pisalo zapravo je njezina povijest. Meghan Markle iza sebe ima brak, a britanska javnost se šokirala nakon što su počele na površinu isplivavati informacije o njoj, među kojima i ona da u seriji 'Suits' glumi ne baš čednu damu, suprotnu onome kakva bi trebala biti djevojka jednog princa. Britance je posebno šokirala scena seksa iz istoimene serije, stoga nikako ne odobravaju ovu vezu. Ipak, činjenica da je glumica globalni ambasador dječje udruge World Vision mogla bi promijeniti njihovo mišljenje jer je i Harryjeva majka, omiljena britanska princeza, bila velika humanitarka.

Glumica je globalni ambasador dječje udruge World Vision