SRETNI I ZALJUBLJENI

Rakitić na društvenoj mreži supruzi čestitao godišnjicu

22.08.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Nogometaš Ivan Rakitić jedan je od najaktivnijih sportaša na društvenim mrežama. Najviše voli objavljivati fotografije dvogodišnje kćeri Althee i supruge Raquel Mauri kojoj je na Instagramu čestitao godišnjicu

'Sretna ti godišnjica, ljubavi moja. Promijenila si moj život. Hvala ti što si sa mnom sve ove godine, što mi daješ da živim svoj san. Nadam se da ti se svidjelo moje iznenađenje. Volim te', napisao je pored fotografije na Instagramu 27-godišnji Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Barcelone vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Često su na njegovim fotografijama, kako sam ističe, njegove dvije najveće ljubavi, vatrena Španjolka Raquel Mauri i dvogodišnja kći Althea.

Raquel je na svoju sadašnju suprugu 'pao' u seviljskom kafiću koji se nalazio u blizini hotela u kojem je tada živio. Prelijepu Španjolku, koja je ondje radila kao konobarica, sedam mjeseci je nagovarao na spoj te uz nju naučio španjolski i zavolio umjetnost.

Zajedno su od 2012. godine, a 2013. godine su se vjenčali. Dvije godine nakon građanskog vjenčanja, ovog lipnja, u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje. Bračna sreća koju je uljepšala i preslatka nasljednica Althea, nogometašu je dala vjetar u leđa. Uspješni veznjak i sam je konstatirao da ne prestaje osvajati trofeje otkako je postao otac. Nedavno je izjavio da bi se obitelj uskoro mogla proširiti na još jednog ili više članova.

Mi vida...!!! Te adoro.!!!❤️❤️❤️ @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on


Rakitić često objavljuje fotografije s voljenom suprugom