NADOKNAĐUJU PROPUŠTENO

Rob i Kristen Stewart tulumarili s Katy Perry

22.03.2013 u 10:32

Bionic
Reading

Unatoč glasinama da su prekinuli, Robert Pattinson i Kristen Stewart dokazali su da su još uvijek par nakon što su fotografirani u karaoke baru izvan Los Angelesa. Čini se da zaljubljeni par nadoknađuje izgubljeno vrijeme, 64 dana koje je britanski glumac proveo na snimanju u Australiji

Slavni par 'Sumraka' snimljen je u restoranu s Katy Perry na proslavi rođendana asistentice poznate pjevačice, piše Mail Online.


U nekoliko nejasnih sekundi videomaterijala objavljenog na YouTubeu zaljubljeni je par snimljen kako pjeva 'Happy Birthday' Tamri Natisin, također Kristeninoj prijateljici.

Katy Perry, koja je nedavno nakon sedam mjeseci veze prekinula s Johnom Mayerom, bila je dobro raspoložena, a Pattinson, koji se vratio u Los Angeles iz Australije nakon snimanja filma 'The Rover', uživao je u zagrljaju svoje djevojke.

Prvi su put prekinuli prošlog ljeta, kada su objavljene fotografije na kojima se Kristen grli s redateljem Rupertom Sandersom. No čini se da je to sve prošlost - mladi par čija je ljubav planula na snimanju sage dao je još jednu priliku svojoj vezi.