PREMIJERA SPOTA

Severinin 'momentalni' izlet u narodnjake

22.07.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Severina Vučković točno u 11 sati objavila je svoj novi spot za pjesmu 'Uno momento', a svi imaju svoje mišljenje o njoj

Severina je otpjevala novu pjesmu u duetu s beogradskom ženskom grupom Ministarke, a spot, za koji je inspiraciju pronašla u spotovima kraljice showbiza Beyonce, sniman je u Beogradu.

Poznata pjevačica komentirala je da je nova pjesma 'Uno momento' podsjeća na prošlogodišnji ljetni hit 'Italiana' koji je otpjevala u duetu s Anom Bebić.


Severina se u novom spotu pojavljuje u izazovnom izdanju, a u videu doslovno pali muškarce, ali i legendarni stojadin.

Provokativna Severina mazi se s pjevačicom grupe Ministarke, a uvjerena je da će biti hit u disko klubovima.

Pjesmu su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović te već uvelike rade na 13. Severininom albumu. Produkciju spota Severina je prepustila ekipi iz producentske tvrtke IDJ videos, redatelju Andreju Iliću i snimatelju Đorđu Trboviću.

"Uno momento' je jedna od onih pjesama koje osvajaju na prvu. Da je čujem u klubu, prva bih ustala i plesala. Nadam se da će slične reakcije izazvati i kod publike', rekla je Severina.

No komentari su podijeljeni.

'Ovaj narodnjački izlet joj nije trebao, ali zato je bomba', kaže jedan od komentara. 'Romska glazba i loš spot', dodaje drugi, a svi ostali slažu se da se radi o novom ljetnom hitu.