VRIJEME ZA OBITELJ

Smrknutog Petrova može razveseliti samo supruga Maša

12.07.2016 u 22:59

Bionic
Reading

Prije velike izborne utrke u rujnu prvi čovjek Mosta Božo Petrov vruće ljetne dane provodi uz obitelj, suprugu i sinove. Raspoloženi Petrov jučer je viđen u centru grada uz suprugu Mašu, a ona mu bolje od svih zna vratiti osmijeh na lice

Ako je vjerovati onoj daiza svakog uspješnog muškarca stoji žena, štošta bi se moglo reći o životnoj partnerici Bože Petrova, samozatajnoj Maši Petrov. No bivši potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta svoju je suprugu i tri sina uspješno držao podalje od medija sve ovo vrijeme. Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na nekom javnom događanju bilo je ono na ovogodišnjoj dodjeli Porina u Splitu sredinom ožujka.

Za razliku od Ane Karamarko, samozatajna i skromna gospođa Petrov zbog djece, ali i posla u osnovnoj školi u Metkoviću, suprugu je rijetko pravila društvo u javnosti. Supružnici Petrov jučer su viđeni u centru Zagreba, a Božo je tada pokazao i svoje drugo, ležernije lice.

Maša Petrov nastavnica je razredne nastave u dislociranim odjelima u naselju Mlinište, 12 kilometara udaljenom od Metkovića. 

Metkovcima je itekako poznata njihova ljubavna priča jer je Maša velika Božina ljubav, a hodali su dugo godina. Kao velik zaljubljenik u glazbu, Petrov je u mladosti svirao gitaru i klavijature, a Maša nije ostala ravnodušna na njegove upornost, šarm i ambiciju. Njezina podrška njegovom ulasku u politiku zasigurno je bila najvažnija.


Božo i Maša Petrov




420893,427984,430387,427742