PUTUJE SE, UŽIVA SE

Što Ella Dvornik radi u Rio de Janeiru?

23.03.2015 u 21:33

Bionic
Reading

Vidjeti Brazil bila je donedavno neispunjena životna želja Ellinog dečka Britansca Charlesa Pearcea koji je na putovanje u Južnu Ameriku poveo i svoju djevojku

Put putujem - postao je moto u svakodnevici 23-godišnje Elle Dvornik. Nakon europskih destinacija koje je posjetila s dečkom Britancem Charlesom Pearceom, Ella je nedavno otputovala u grad o kojem mnogi cijelog života sanjaju a ne dobiju priliku vidjeti ga - Rio de Janeiro. Doživjeti taj velegrad bila je velika želja njezina 38-godišnjeg dečka, a da sreća bude potpuna, britanski poduzetnik u Južnu Ameriku poveo je i Ellu.

Kako se provodi u Brazilu, Ella je dala do znanja na svom Instagramu, poručivši da je 'svoj užitak itekako zaslužila napornim radom'. Inače, mala Dvornikova nedavno je najavila svoje putovanje oko svijeta, a detalje te avanture obećala je objavljivati na svom Instagram blogu. Zahvaljujući poslovnim sastancima svog partnera, koja su nerijetko na različitim svjetskim destinacijama, Ella je dobila priliku koja se ne propušta - putovati i ne osvrtati se više iza sebe.