GAFOVI NA OSCARIMA

Što se to dogodilo Johnu Travolti?

23.02.2015 u 11:43

Bionic
Reading

Tradicionalno na svakoj dodjeli Oscara slavni glumac napravi neki gaf. Ovaj put kolegicu Scartlett Johanson u zasjedi je dočekao poljupcem, a Idinu Menzel na pozornici mazio po obrazu

Što je opet tom Travolti -  pitali su se mnogi na ovogodišnjoj ceremoniji dodjele Oscara nakon što je slavni glumac opet zabavljao kolege i publiku svojim bizarnim ponašanjem. Travoltina prva žrtva bila je glumica Scarlett Johansson koju je na crvenom tepihu odlično raspoložen pozdravio poljupcem u obraz. Scarlett je pokušala skriti iznenađenje, no njezin izraz lica rekao je što misli o tome.

Sljedeća u nizu bila je glumica Idina Menzel kojoj je Travolta prošle godine na dodjeli krivo izgovorio ime pozvavši je na pozornicu. Da bi mu se osvetila, Idina je ove godine napravila isto. Travolta je stvar pokušao izgladiti smiješkom i svoje isprike zaključiti malim nježnostima - mazeći Idinu po obrazu. I voditelju Neilu Patricku Harrisu to je bilo malo previše pa je glumačkog veterana pozvao da se i sljedeće godine ispriča svojoj kolegici zbog neprimjerenog ponašanja.