VEČER U MONACU

Što to Ana Rucner radi na skupocjenoj jahti?

25.09.2015 u 10:45

Bionic
Reading

Hrvatska čelistica bila je gošća Monaco Yacht Showa na kojem je izložena i najluksuznija hrvatska jahta Katina koja je u promet krenula ovoga ljeta, a jedrenje na njoj rezervirano je samo za najbogatije koji trebaju izdvojiti pola milijuna eura za tjedna dana. Nastup na skupocjenoj jahti Ani je bio poseban doživljaj, no to nije jedino slavlje posljednjih dana u njenom životu

Kad je Ana Rucner (32) u pitanju, iznenađenja nikad dosta. Svojim čelom obišla je svijet, a posljednja destinacija bila je Monaco gdje je u luci Hercules sinoć nastupila na najluksuznijoj hrvatskoj jahti Katini. Riječ je o jahti na kojoj tjedna dana jedrenja košta pola milijuna eura, a Hrvatska ju je ponosno pokazala na Monaco Yacht Showu u sklopu kojeg se dogodio i Anin nastup.

Lijepa večer u Monacu ipak nije bio najvažniji događaj proteklih dana u životu Ane Rucner. Prošlog tjedna bila je kuma na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Petre, a koliko joj je značio taj dan, pokazala je na svom profilu na Facebooku.

Proteklo ljeto ovoj neumornoj čelistici bilo je ispunjeno obavezama: snimila je spot u povodu 300. obljetnice Alke, a svojim glazbenim umijećem nedavno je zaintrigirala i šesto američkih turista koji su pogledali njezin nastup ispred dubrovačke Katedrale. Njezin Dorijan u Neumu je krajem kolovoza proslavio deveti rođendan, a dok je Ana radila, čuvao ga je tata Vlado Kalember, no često je mamu pratio na njezinim nastupima.

Udali smo se, pokumili... mislim da je sada vrijeme da to i proslavimo! My best friend got married, I was proud...

Posted by Ana Rucner on Saturday, September 19, 2015