ŽENA U CRVENOM

Sve boje ljubavi vatrene Janice Kostelić

19.06.2016 u 08:54

Bionic
Reading

Nekad ležerna sportska izdanja bivše skijašice posljednjih mjeseci zamijenila su ona mnogo ženstvenija, a ako je suditi po haljinama u kojima se pojavljuje u javnosti, Janica je slaba na crvenu čipku i klasične krojeve. Ivan Alduk, njezin omiljeni dizajner čije kreacije na novoj poziciji u Ministarstvu često nosi, otkrio nam je kako je došlo do njihove 'slučajne' suradnje

Vatrena boja za Janičin samouvjereni vatreni karakter. Naša najtrofejnija skijašica nekad nije previše marila za styling, još manje za haljine koje nisu bile pečat njezina stila. No stvari se mijenjaju, pa i kad je tvrdoglava Janica u pitanju.

Njezina ženstvenija modna priča započela je prošle godine kad se na vjenčanju Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića pojavila u elegantnoj haljini od crvene čipke s golim leđima s potpisom Matije Vujice. Janica je tad bila u centru pažnje, no to je bio tek početak njezinih iznenađenja.


Janica na vjenčanju Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića (lipanj. 2015.)

Sljedeće je bilo na premijeri dokumentarca o Kostelićima Brune Kovačevića u Los Angelesu, kad je odjenula lepršavu crvenu kreaciju Ivana Alduka. Njemu i crvenoj ostala je vjerna i na dodjeli hrvatskog nogometnog Oscara održanoj prije tri tjedna. Od Snježne kraljice Janica se promaknula u pomoćnicu ministra sporta, ali i zgodnu ženu u crvenom. Modni dizajner Ivan Alduk za tportal ispričao je kako je postao Janičin omiljeni modni dizajner.


Neizostavan crveni detalj na svečanoj sjednici Skupštine grada Zagreba u društvu Sandre Perković (svibanj 2016.)


Crvena haljina za primanje u uredu predsjednice na Pantovčaku (lipanj 2015.)

'Bili smo dugo prijatelji na Facebooku. Janica je redovito lajkala moje kreacije. Lajk po lajk i jednog dana predložio sam joj da se konačno upoznamo na kavi. Odmah smo se 'kliknuli'. Da su i drugi moji klijenti tako jednostavni poput Janice, bilo bi divno. Ona vrlo dobro zna što želi, nema tu puno dvoumljenja, već na vješalici vidi što joj se sviđa i što joj stoji. Otkad radi u Ministarstvu u pogonu je od sedam do deset navečer pa joj haljine dostavljamo. Voli klasičnije krojeve i zasad mislim da nismo pogriješili ni u jednom odabiru, kaže Alduk čije kreacije voli i Janičina šogorica Elin Kostelić.


Crvena haljina klasičnog kroja s Aldukovim potpisom u veljači u Los Angelesu


Janica u haljini Ivana Alduka na dodjeli hrvatskog nogometnog Oscara (lipanj 2016.)