MIA BEGOVIĆ

'Svojoj Eni nosim ruže koje je najviše voljela'

08.07.2015 u 15:55

Bionic
Reading

Na 55. rođendan svoje sestre i najbolje prijateljice Ene glumica Mia Begović prisjetila se nekih najljepših trenutaka, kojoj su omiljeni rođendanski pokloni bili marame i roza ruže. Petnaest je godina prošlo, no uspomene ostaju zauvijek i Lana koja je sunce i čista ljubav jedne obitelji ranjene tragedijom, smatra Mia

Žena koja je svojom ljepotom, duhom i talentom zauvijek obilježila hrvatsko glumište, Ena Begović danas bi slavila 55. rođendan, a osoba koja ju je istinski voljela, divila joj se i s njom dijelila dobro i zlo, njezina mlađa sestra Mia Begović ni petnaest godina poslije njezine smrti ne dopušta uspomenama da izblijede. 

'Danas joj je rođendan, petnaest dugih godina ga ne slavimo više zajedno, ali nema tog jutra kad je se u tišini dok pijem svoju prvu jutarnju kavu ne sjetim. Kao i svake godine dosad, Maja Lena i ja otići ćemo na grob zapaliti svijeću i odnijeti joj cvijeće koje je najviše voljela', rekla nam je Mia. Toliko je bilo lijepih dana s Enom, a njezini rođendani bili su ugodna druženja s prijateljima, daleko do nekih velikih i glasnih slavlja.

'Sjećam se kao da je bilo jučer, kad bismo se našle u gradu na njezin rođendan, to je bio naš mali ritual na taj dan. Poklonila bih joj roza ruže i neku maramu, koje je obožavala. Bila je skromna, s osmijehom je uvijek otvarala poklone i svakom se veselila. Njezina jednostavnost bila je njezina ljepota. Ljudi su je voljeli, posebno žene, nije tu bilo ljubomore, jer Ena nije bila osoba koja bi to poticala. Imala je čvrsta i iskrena prijateljstva, nema tog rođendana koji bi ona zaboravila. To su mnogi cijenili kod nje. Mogu reći da sam sretna što sam imala takvu sestru i ujedno i najbolju prijateljicu. Nadopunjavale smo se u svemu', rekla je Mia za tportal.


Na Eninom grobu uvijek je njezino omiljeno cvijeće

Zahvaljujući 15-godišnjoj Lani, Eninoj kćeri s kojom danas Mia ima vrlo lijep odnos, Enina aura još je itekako prisutna.

'Lana je sunce i čista ljubav naše obitelji, naša miljenica. Sretni smo što je imamo!' zaključila je Mia.


Mia sa svojom nećakinjom Lanom Radeljak