NE CVJETAJU IM RUŽE

Teški škotski dani Zrinke Cvitešić i Nike Kranjčara

15.09.2016 u 12:10

Bionic
Reading

Zbog važne nogometne utakmice Nike Kranjčara, proteklog vikenda Zrinka Cvitešić odgodila je dolazak u Hrvatsku, no ni njezina podrška s tribina, ni ona brojnih navijača nije pomogla Niki, od kojeg se očekivalo puno za pobjedu Rangersa. Zbog velikog poraza kluba, hrvatski nogometaš, kojeg su dosad Škoti uzdizali u visine, morao se suočiti s kritikama škotskih medija i nekih kolega. Proteklih mjeseci zagrebačka glumica mogla se posvetiti dečku jer većih angažmana nije imala, a odgođeno je i snimanje američkog filma 'Lucky Accident Crash' koje je trebalo započeti ovog ljeta, a u kojem ima glavnu ulogu

'Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje', poznati je Gundulićev stih i najveća istina koju za života okuse svi, pa i poznati par Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar. Naime, nakon ispunjene protekle godine, Zrinka i Niko posljednjih mjeseci zajedno žive u Glasgowu gdje Kranjčar igra za nogometni klub Glasgow Rangerse, no sreća im trenutačno nije naklonjena.

Zbog Nikina angažmana, Zrinka je pristala na selidbu iz omiljenog joj New Yorka u Škotsku. Niko je prve utakmice odigrao odlično, navijači su ga prihvatili brzo, kao i suigrači. No u najvažnijoj utakmici svog novog kluba proteklog vikenda hrvatski je nogometaš podbacio, klub je izgubio s četiri pogotka razlike, a sustigle su ga i kritike medija jer se od njega očekivalo da odigra za pobjedu Rangersa nad njihovim najvećim protivnikom Celticom. Zrinka je Niki trenutačno najvažnija podrška, no i ona se ovog ljeta suočila s jednom neplaniranom situacijom.

Zbog produkcijskih komplikacija, otkazano je snimanje američkog filma 'Lucky Accident Crash' redatelja Christopera Peditta u kojem ima glavnu ulogu, a koji se trebao početi snimati početkom ovog ljeta. Snimanje je odgođeno za svibanj sljedeće godine. Zasad nije poznato je li Zrinka angažirana u novom Vrdoljakovu filmu o generalu Gotovini kako se pisalo, a o nekim njezinim novim međunarodnim projektima zasad nema riječi.

Posljednji odličan nastup imala je prošle godine u britanskoj seriji 'Capital'. Njezino jedino javno pojavljivanje ovog ljeta bilo je na premijeri 'Othella' u režiji Ivice Boban na Dubrovačkim ljetnim igrama, na kojoj ju je posebno razveselio susret s nekim kolegama, ali i Josipom Radeljakom Dikanom.