ŽENA ZA VOLANOM

Tko je lopov koji je ukrao srce Eciji Ivušić?

23.06.2016 u 19:15

Bionic
Reading

Tri dana i čak 900 pređenih kilometara, u karavani od stotinjak luksuznih automobila koje su vozili muškarci, našle su se i dvije djevojke - voditeljica Ecija Ivušić te njezina prijateljica Morana Golubić. Što su djevojke radile i koja je pjesma treštala iz zvučnika na putu od Zagreba do Zadra i natrag, pogledajte u priloženom videu

Po uzoru na svjetski poznatu karavanu luksuznih automobila - Gumball 3000 - i Hrvatska je dobila svoju inačicu. Riječ je o Pink Wingu, a u kojem su se, među muškom ekipom, u stotinjak luksuznih vozila, našle i voditeljica Ecija Ivušić te njezina prijateljica Morana Golubić.

'Noćas će biti lom, noćas nemoj biti s njom! Oko mene se ljube svi, ali ti fališ mi', treštalo je iz automobila koji je vozila Ecija pjevušeći pjesmu Maje Šuput 'Lopove'.

#driving#inCarWith#girls #pinkwing @pinkwingproduction

Videozapis objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Ecija Ivušić s prijateljicom dobro se zabavila vozeći se u karavani

#always a #team ????❤️ @morana.golubic @pinkwingproduction #pinkwing

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Djevojke su na korištenje dobile automobil s njihovim imenima

#pinkwing @pinkwingproduction #offtotheraces ???? @morana.golubic

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Ecija Ivušić i Morana Golubić provele su u karavani nezaboravna tri dana

??????

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Uvijek dotjerana Ecija Ivušić i ovoga je puta pazila na izgled

'Kada sam dobila poziv da sudjelujem u karavani, moram priznati da sam bila pomalo skeptična. Nisam znala kako će to izgledati, osobito jer smo bile jedine dvije cure u koloni. Na kraju je ispalo savršeno. Nisam mogla vjerovati da se u Hrvatskoj može nešto tako dobro organizirati.
Vozili smo se tri dana od Zagreba do Zadra i natrag, uz povremena stajanja s organiziranim ručkovima i večerama, a sve je bilo kao po špagi. Kolona je bila pod policijskom pratnjom i vozilo se divno, bez dodavanja gasa i sličnog', rekla je Ecija Ivušić za tportal.


'On je hodajući vicomat', rekla je Ecija Ivušić za Enisa Bešlagića

Po prvi puta, otkada je voditeljica, dobila je priliku raditi s bosanskohercegovačkim glumcem Enisom Bešlagićem kojim je oduševljena. Naime, kao vrhunac karavane, u Šibeniku je održana gala humanitarna večer na kojoj su se našli svi sudionici karavane, a voditelji za tu prigodu bili su upravo njih dvoje.
'Ovo mi je bila jedna od najdražih gaža. Enis je hodajući vicomat i zaista smo se svi dobro proveli uz njega', priznala je Ecija i dodala kako je večer imala i humanitarni karakter s pripadajućom tombolom.

#la #uzivancija ????

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Ovih dana Ecija Ivušić pakira kovčege i seli se u svoju ljetnu bazu - Velu Luku

Nakon što je iskusila čari vožnje u karavani te završila sve poslovne obveze, ovih dana Ecija se seli južnije - odlazi u svoju ljetnu bazu u Velu Luku, odakle će posjetiti Hvar i Pag. Ljetni šoping, priznaje kroz smijeh, još uvijek nije obavila, a prije nego joj i službeno započne godišnji odmor, Eciju čekaju još razgovori oko novih poslovnih ponuda u voditeljskom smislu.