SRETAN 47. ROĐENDAN

Tončica Čeljuska: Svi smo tmurni, zaboravljamo biti sretni

06.09.2016 u 15:00

Bionic
Reading

HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska danas slavi 47. rođendan, koji će provesti radno. Već od ponoći počela je primati lijepe čestitke i želje, a za vikend se sprema za proslavu s prijateljicama

'Danas samo radno, kao i tijekom tjedna kada mi nije praktično raditi slavlja, ali zato za vikend slavim sa svojim prijateljicama. Napravit ćemo neki babinjak, a možda skupa i dočekamo izborne rezultate', otkriva dobro raspoložena slavljenica.

Prva joj je, još u ponoć, čestitala starija kćer Anuška iz Bruxellesa.
'Poruke stižu sa svih strana na svim platformama, od SMS poruka, mailova i na svim društvenim mrežama', kaže. Za rođendan si je osim zdravlja poželjela puno pozitivne energije i životne radosti. Zahvaljujući unutarnjem miru i zadovoljstvom, njezi i brizi o izgledu te dobrim genima, u svojim 40-im godinama izgleda mlađe.

'Svi smo nekako tmurni i zaboravljamo biti sretni. A netko ne bi skidao osmijeh lica da živi taj naš život na koji se tužimo. Svijet je pun stradanja, drama, svašta se događa ljudima i zato treba spoznati svoje blagoslove. I kad to posložiš, unutarnji mir i zadovoljstvo su tu', poručuje. Vršiteljica dužnosti glavnoga urednika Četvrtoga programa HRT-a od poklona najviše voli primati - knjige.

'Veliki sam čitač i volim imati knjige. Paralelno čitam i nekoliko pa stoga volim nove naslove. Kako je netko rekao, ono najbolje u sebi dugujem knjigama', ističe Tončica.


Prva joj je čestitala lijepa 23-godišnja kćerka Anuška