IVANA MARIĆ

'Tvoje lice zvuči poznato' je recesijski show

10.07.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Marić ove jeseni sudjelovat će u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Cijelog ljeta snimaju se emisije koje će se prikazivati sve do Božića, a u pauzi između snimanja i ljetnih gaža nekadašnja članica Feminnema najsretnija je kad se može posvetiti svojim najmilijima, suprugu Vjeki i petogodišnjoj kćerkici Viti

''Tvoje lice zvuči poznato' izvrstan je projekt za cijelu obitelj. Nazvala bih ga recesijskom emisijom jer je pun pogodak za one gledatelje koji nemaju baš novca za izlaske, a pruža im obilje zabave ispred malih ekrana. Uz to je humanitarnog karaktera pa ga to čini još spektakularnijim. Sve verzije koje sam dosad gledala oduševile su me', kaže pjevačica.

'Na svojim gažama, kada pjevam tuđe pjesme, u startu se vokalno i tjelesno formiram u tu osobu i mislim da mi to dobro ide', govori Ivana, a već je sudjelovala u dva reality showa: 'Hrvatskom idolu' i 'Farmi'.

'Generacija smo reality showova. Vremena se mijenjaju, a svaki show u kojem sam sudjelovala imao je pozitivan učinak na moju karijeru. Drago mi je što sam imala to iskustvo, no 'Farmu' više nikad ne bih ponovila jer sam sve srčano, osobno i emotivno doživljavala. Ipak, iz svega sam izvukla samo ono najbolje i naučila nešto novo. Najteži su mi bili međuljudski odnosi i to što tri mjeseca nisam vidjela ni čula svoje najbliže', iznosi nam.

Ivana je u stabilnom braku s mostarskim fotografom Vjekoslavom Šunjićem, s kojim ima kćer Vitu Mariju. Priznaje da bi voljela imati još djece.

'Definitivno priželjkujem još djece. Moja Vita zaslužuje bracu ili seku. Ili oboje. Prilagođavam posao svojoj obitelji i sigurna sam da će se u narednih nekoliko godina i beba uspjeti realizirati', iskrena je pjevačica.