JOSIPA PAVIČIĆ BERARDINI

'Unatoč bolesti ostvarila sam svoj san'

19.02.2016 u 22:53

  • +10

Otvorenje restorana Il Camino

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Spisateljica i voditeljica otvorila je u metropoli raskošan talijanski restoran na čije su otvaranje stigle mnoge osobe iz javnog života. Komplimenti na lijepo uređen prostor, za što je zaslužan dizajner Nedjeljko Mikac Cak, pristizali su Josipi sa svih strana, a ona je tijekom cijele večeri blistala od ponosa i sreće

'O otvaranju restorana sam maštala godinama, no nakon što sam napravila 'Glamuroznu kuharicu', shvatila sam da sam korak bliže ostvarenju svog sna. Nažalost, rak me nakratko zaustavio u tome, no evo, ipak sam uspjela. Dobro sam, živa sam i posljednjih osam mjeseci bila sam posvećena ovome. Restoran je samo jedan od mnogih snova koje još u svom životu želim realizirati', rekla nam je Josipa koja je zablistala u prelijepoj crnoj haljini prijateljice Marije Cvitanović.

'Najljepše se stvari dogode u tišini. Kad nešto gradite, zatvorite sve prozore i onda kad bude sve bude gotovo, otvorite vrata i pozovete drage prijatelje, kao što sam ja večeras napravila', kaže Josipa zašto je projekt držala u tajnosti.

Priznaje kako nakon borbe s bolešću u prehrani nije ništa mijenjala.

'Ovo će sad zvučati ironično, ali oduvijek sam jela zdravu hranu. Tako da tu nema pravila. Nakon bolesti sam izbacila šećer iako jednom tjedno priuštim sebi jedan komad torte', smije se pjevačica i spisateljica kojoj suprug Nico živi u Italiji, a ona se na život na dvije adrese, kaže, već odavno naviknula.